Strony: 1
Mega Działacz
Co wy na to aby spotkać się z piątek po wszystkich świętych;>;D proponuje Dombosza godzina 19;> co wy na to??
Super Działacz
ja jestem za..!!
Admin
a będziesz mnie zmuszać do tanczenia????? ;>
ja nikogo do niczego nie zmusze;p
a może pod lipy??? Nigdy nie byliśmy razem i duzoooooo tańsze piwko?
a z kim Ty tam byles ze taki zorientowany jestes hm??
Jackass:) napisał:a z kim Ty tam byles ze taki zorientowany jestes hm??
no z czesiem:-)
I'm in. I też mi się podobają lipy, tak jakoś spokojniej, taniej i przyjemniej
To jest dobry pomysł też się na to pisze:)
to pijemy wtedy i to ostro ale z kulturką co chłopaki?
ostro z kulturką w zaduszki;>;nD no no no Czyli alles ist klar Zaduszki pod lipami godzina 19 -20 no i trzeba nas jak najwięcej skołować co pokonamy nasz rekord:)
"ostro" jest różne od "z kulturką" ale co nieco można wypić Na bicie rekordów bym nie liczył, można wiedzieć ile on wynosi?
to sobie Jack taryfe zamow juz bo ja Cie prowadzic nie bede!!
no jak do poloneza tylko przejmiesz moja role:-)
nie nie nie zostałam źle zrozumiana ja mówiłam o rekordzie osób a nie alkoholu:D
Agatka:) napisał:nie nie nie zostałam źle zrozumiana ja mówiłam o rekordzie osób a nie alkoholu:D
to pobijemy oba rekordy:-)
Mam nadzieje żę obecność tylu ludzi dziś na forum jest oznaką że w zaduszki też będzie nas dużo
ja szczerze mówiąc też mówiłem o ilości osób, ale z alkoholem dobry pomysł, chyba łatwiej pobić niż ilość osób
i tak obstawiam że będzie nas dużo trzeba tylko dobrze ludzi poinformować przynajmiej tych którzy nie mają dostępu do netu
Jakby przyszli wszyscy Ci co mają dostęp i tu zaglądają czasem to już i tak jest spora liczna osób
no ja dziś w pociągu Rudego spotkałam więc pewnie przyjdzie:)
impreza ostatecznie na 19:00 pod lipami
No to rekordy pokonane, ja to tylko zadowolona z rekordu liczebności:) Z tym drugim to już nie za bardzo;/
Daj już spokój było dobrze