Użytkownik
hej tu mateusz lewandowski ja pracuje a 2 pazdziernika ide do wojska sam sie zglosilem zeby odpekac i miec to z głowy:D
Użytkownik
no a co tam bedzie z glowy a do szkoly nie chcialo mi sie isc:D
Tu Kuba Nadolski - pewnie większość wie, ale piszę. Studiuję elektronikę i telekomunikację, później wybiorę raczej telekomunikację na politechnice w Gdańsku. Mieszkam w małym mieszkaniu które dzielę z Moniką Hallman i Anią Kitowską z IIIc, dobrze się mieszka i żyje z nimi. Udało mi się rzutem na taśmę zaliczyć semestr drugi więc aktualnie cieszę się wakacjami jeszcze przez miesiąc.
Początkujacy
hejka:) ja studiuję na PG matematykę (jak można było się spodziewać) i już jestem na drugim roku. Mieszkam na Morenie w Gdańsku razem z Kubą i Anią Kitowską.Do tej pory wszyscy dobrze się dogadywaliśmy więc myślę że i w tym roku będzie świetnie.
Początkujacy
Ja jak narazie NKJO w Chojnicach mam nadzieje że będe na drugim roku pozdrawiam wszystkich
Użytkownik
Siemka ja prawdopodobnie od pazdziernika wyjade do Angli jeszcze sie zastanawiam. pozdro dla wszystkich:)
Początkujacy
hello;) mam nadzieje ze mnie poznajecie;) wiec ja sobie studiuje mechanike na akademii morskiej... ogolnie jest beka bo bede spawac statki:D zawsze o tym marzylam.. pozatym dodatkowo robie sobie wosjko:) po drugim roku bede matem( ladowy odpowiednik to kapral)
przysiege juz mialam:D mam poprawke za pare dni z mechaniki ale spoko.. chyba dam rade:D jak nie dam rady to poszukam roboty w naszym LO jako asystentka drelaka;) (jezeli on jeszcze zyje)
chcialam dodac jakies moje fotki ale nie wiem gdzie:)
mam nadzieje ze wszyscy z naszej klasy jeszcze zyja:) to na tyle na teraz... buziaki maslaki:)lewa;)
Admin
A ja studiuje Telekomunikacje na PG i jestem caly czas na drugim semie. Niestety kortowiada spowodowala ze nie bylem w stanie nauczyc sie na jeden przedmiot ale nie zaluje nwaet jak mnie wyjebia:)
Ultra Działacz
Hej!!! Tu KENIA - Krzysztof N.!!!
Ja w tym roku poprawiałem maturę z matmy - i mi sie udało!!! Od października będę studiować Matematykę o spec. informatyczna (pierwszego stopnia stacjonarne) na UKW w Bydgoszczy!!! Pomimo to razem ze Śmigłem jesteśmy słuchaczami w Policealnym Studium Zawodowym (Handel) w Malachinie - w następnym roku egzamin pisemny i praktyczny - mam nadzieję, że uda mi się zdobyć tytuł tech. handlowca!!!
Admin
a ja cały czas na ukw w bydgoszczy na infie jak pewnie ogólnie wiadomo i nareszcie na drugim roku:)
Początkujacy
a ja jestem juz na drugim roku..udalo sie... za to mam 10 godzin dziennie zajec...od 7 do 17.. idzie pasc.a to dopiero poczatek... dodatkowo wojsko.. pozatym moze wyjade na nastepnym semestrze lub na 3 roku na rok nauki do hiszpanii do tamtejszej szkoly morskiej <wymiana studentow>
a dzis spotkalam niedaleko mojego bloku w gdyni SZULC i WISNIEWSKIEGO:)
Początkujacy
no hejka!!!tutaj Kaśka ja jestem na drugim roku pedagogiki, no i jak na razie bardzo mi się podoba może nie tak bardzo część teoretyczna, ale część praktyczna tych studiów jest rewelacyjnie ciekawa obecnie mam praktyki w Szkole rodzenia Vita w Bydgoszczy no i jest bekowo i ciekawie zarazem tak więc czego chcieć więcej:)))))))))))))
Początkujacy
no i mam takie skromne pytanie co za Młotek:)))))) umieścił tyle zdjęć z moją osobą???????? no czy nikt tego nie widział że wyszłam na nich jak.......no ale cóż trudno
Ultra Działacz
moze ktos dac linka do tych zdjęć bede wdzieczny
Ultra Działacz
No ej dajcie!!! Ja też chce popatrzec:D
Ostatnio edytowany przez kristof2525 (26-10-2007 07:44)
Ultra Działacz
A to tam!!! A ja myślałem ze na innej stronie!!!
Dzięki!!!
Super Działacz
no ja nawet przypinanego nie mam....